MOJI – Dari Traveler ke MotoVlogger? | Ducati Monster 796 | Pau Yik Mun

Posted on

Video lama, tapi ada banyak benda aku nak share.
.
Salam buat korang semua.
Thanks sebab sudi tengok video aku.
Lepas tengok jangan lupa tekan butang SUBSCRIBE.
Kongsi pendapat korang dekat ruangan komen dibawah.
#Moji #Traveler #Motovlogger

Kalau korang nak support aku ada 2 cara.

1 – Jangan skip iklan kalau ada keluar. Dengan cara tu aku boleh jadikan youtube ni sebagai duit sampingan untuk edit lagi banyak video in future.
*Buat topup duit kahwin aku juga,insya'allah*

2 – Beli buku Travel aku "7 BENUA".
Hasil dari jualan buku ni memang aku nak gunakan untuk berkahwin hujung bulan Ogos 2019 ni. #TabungMasjidMoji
Terus DM dekat IG aku untuk pembayaran ok.
Harga untuk 1 buku hanya RM30 termasuk pos laju seluruh Malaysia.
Aku akan pos secepat mungkin.

Beli Buku aku,supaya aku boleh berkahwin 🙂
🙏🏻👉🏻

Jangan lupa follow instagram aku @Moji16
Fb page : fb.com/NazriMoji





2019 New Year Ride Dengan Panigale :
Bajaj Dominar 400 :

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *