25 thoughts on “Honda CR-V 1.5 VTEC TURBO 2WD teszt

 1. Bocs,de àtütő technikai innovàció
  màr nagyon règóta nincs.
  Parasztvakítàs megy a kütyükkel,
  illetve a sok nyakatekert norma miiatti “fejlesztès”,amitől csak szarabbak a gèpek.
  A tervezett avulàsról se feledkezzünk meg!
  Règen az àtlag autók között sok remekmű szaladgàlt,ma van ilyen?

 2. 6:49 “Ahogy román testvéreink mondják…,illetve testvére a HALÁL…”
  Pista, te egy igazi p.c. diplomata vagy, tuti felkérnek bukaresti nagykövetnek!
  😀 😀 😀

 3. Nagyon csúnya … úgy néz ki mintha egy távirányítós autót felnagyítottak volna … ilyen idióta, fölösleges élek , spoilerek vannak rajta ….mint egy transformers mesefilmben az autók… vicc

 4. “Román testvérek mondják.. Illetve testvére a halál” meghaltam. 2x tekertem vissza, hogy jól hallottam-e? XD

 5. Építő jellegű kritika, minden adásban bal oldalon van Pistán a mikrofon pedig mindig jobbra beszél Bencéhez, így a hang elég gáz, nem lehet jobb oldalra rakni a mikrofont ?

 6. Amúgy az “ez kell” helyett inkább azt mondanám hogy ez elég KELL legyen. Szerintem minden második férfi vágyik egy V8-as minimum 4 literes vaddisznóra. De nem engedi meg magának csak a max 10 százaléka mert annak brutális adója van rengeteg a biztosítás stb. Lényegében “ez kell” Európának. Mi meg mint a bólogató Jancsi ezt vesszük…

 7. 6:48 “Ahogy román testvéreink mondják…,illetve testvére a HALÁL…” 🙂 🙂 🙂
  Ezért kell feliratkozni gyárékék! 🙂 Aki tegnap megnézte…

 8. Nagyon ronda és aránytalan böszme az egész, és ha fizetnének érte se kérném rá azokat a szárnyakat meg a fellépőket az nélkül is elég bazári.

 9. Imádom Pistát! Magyarország legintelligensebb és a legszélesebb látókőrrel rendelkező autó tesztelője! MIndenki iratkozon!

 10. Szerintem a japán autók indulhatnának a világ legocsmányabb kinézetű autóinak a versenyén, biztos előkelő helyezést érnének el!

 11. Nem fog megszunni a dizel Pista,jonnek az uj katalizatorok,a regi csalo motorokkal is tudjak a kotelezo ertekek felet hozni!!!! Ez kijelzo faszsag hogy mindenhova monitorokat tesznek en pl hanyok tole! Elotted van egy lapos monitor, a
  Mercikbe is botranyosan neznek ki mikor kivan kapcsolva,ertem en hogy discos kurvara egy monitor de mennyivel szebb mikor egy igazi 3d-s kilometerora van elotted! A hrv kilometeroraja is ezerszer szebb volt mint ez a monitor ebbe a crv-be, szerintem olcso soher megoldas ez a monitor dolog…….

 12. Ez annyira bűn ronda, hogy ezért kár volt koptatni a filmet a kamerában. Pista, használt autó teszt lesz a jövőben?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *